Secretaresses in de zorg

SPREKERS

Gerda Pluymert | trainer en taalcoach Taalwijzer.nu 

‘Taal is zeg maar echt mijn ding’: deze titel van dit bekende boek is op Gerda van toepassing. Taal is de rode draad in haar werk. Gerda vindt het een uitdaging mensen aan de slag te laten gaan met taal. Niet als doel op zich, maar omdat ze het nodig hebben in hun werk, in hun (schriftelijke) communicatie. In haar workshop zal Gerda je spel(l)enderwijs opfrissen en andere valkuilen met je bespreken.

Anke van Luyt | trainer/consultant Onbewuste Beeldvorming bij Maniera

Anke is een gepassioneerd en enthousiasmerend trainer/consultant. Tijdens haar studie psychologie ontstond de drive “de eerste indruk” die mensen op elkaar maken, grondig te bestuderen. Tijdens haar trainingen, workshops en lezingen wordt steeds de link gelegd naar communicatieve en sociale vaardigheden met als doel de deelnemers te prikkelen op de commerciële waarden hiervan. Als geen ander weet ze onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners!

Cisca Lunenborg van Melzen | medisch secretaresse, yoga- en mindfulness docent

Cisca is medisch secretaresse en werkzaam in Treant Zorggroep,locatie ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen op de afdeling oncologie, urologie, longgeneeskunde. Daarnaast is zij sportinstructrice in Bodysculpture, yogadocent en Mindfulness (kinder)trainer. Cisca: "Door de ervaringen in mijn eigen leven is het mooi om te zien dat ik mensen mag helpen in hun hectische bestaan de zo nodige ontspanning te creëren."

Frans Duijts | breintrainer, De Hoofdzaken

Frans is bekend van televisie waar hij o.a. Katja Schuurman Breintraining gaf. Na Frans z’n training werd ze getest en bleek dat ze 48 van 50 namen en gezichten perfect had onthouden. Frans verbaast mensen met de mogelijkheden van hun eigen brein. Zijn filosofie is ‘ga met de stroom mee en bereik meer door te werken volgens je brein’.

Bouke van Kleef | trainer AVK | Innovatie > Training > Advies

Door zijn jarenlange ervaring in het geven van Office trainingen is Bouke in staat om snel en efficiënt kennis over te dragen, waarbij vooral de alledaagse praktijk op de voorgrond staat.

Gerben Bergsma | trainer Bergsma Training, Advies en Innovatie

Gerben richt zich op het verbeteren van het welbevinden van cliënten en het optimaliseren van het functioneren van medewerkers in uiteenlopende zorgsettingen. Door middel van teambegeleidingen, publicaties, lezingen, gecertificeerde trainingen en consultaties wordt er met medewerkers, cliënten en andere betrokkenen gewerkt aan het tot stand brengen van oplossingen op ieders maat.

Ellen Zuidmeer | trainer interpersoonlijke communicatie KeK Training & Coaching

Ellen maakte na jaren in de zorg te hebben gewerkt de overstap naar een functie als management assistent in het ziekenhuis. In 2008 begon zij als zelfstandige vanuit de behoefte om nog meer bij te kunnen dragen aan het continue verbeteren van de zorg in het algemeen. Vanuit haar eigen bureau verzorgt Ellen trainingen in de zorgsector waarbij zij gebruik maakt van haar vaardigheden op het gebied van interpersoonlijke communicatie en de langjarige ervaring in de zorg.

Elise Bosch | trainersacteur/trainer ActeerNu

Elise werkte 25 jaar lang in de corporatiesector, waar zij veel ervaring opdeed in het contact maken met mensen van verschillende pluimage en geïnteresseerd raakte in de methodiek van het voorkomen van agressie. In 2015 koos zij ervoor om als zelfstandig ondernemer verder te gaan om een grotere doelgroep te bedienen en laten ervaren welke invloed je zelf hebt op een gesprek.

Cor van Drieberge | De Boksende Coach

Cor begon in 2012 met het trainen en coachen van studenten en young professionals. Al gauw kwam hij erachter dat er meerdere toepassingen waren voor zijn coachingstijlen. Cor gebruikt altijd vechtsporten als trainingsmethode waarin teambuilding, teamcoaching en evenementen centraal staan. Afgelopen jaar heeft hij, als de Boksende Coach, mensen op diverse evenementen letterlijk beweging gebracht. Ook houdt hij vele individuele en groepssessies met de focus op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers, ondernemers en teams.