Secretaresses in de zorg

SPREKERS

Anke van Luyt | trainer/consultant Onbewuste Beeldvorming bij Maniera

Anke is een gepassioneerd en enthousiasmerend trainer/consultant. Tijdens haar studie psychologie ontstond de drive “de eerste indruk” die mensen op elkaar maken, grondig te bestuderen. Tijdens haar trainingen, workshops en lezingen wordt steeds de link gelegd naar communicatieve en sociale vaardigheden met als doel de deelnemers te prikkelen op de commerciële waarden hiervan. Als geen ander weet ze onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners!

Fred van Leer | Stylist en presentator

Als je een lezing van Fred bij woont dan leer je wat je als vrouw in de kast moet hebben. Met deze basis kom je altijd goed voor de dag en heb je geen stress meer in de ochtend. Fred vertelt dit op zijn eigen, vaak humoristische wijze, aan de hand van leuke anekdotes. Ook kun je hem de vraag stellen die je altijd al wilde stellen. Kortom LEER van FRED.

Gerda Pluymert | trainer en taalcoach Taalwijzer.nu 

‘Taal is zeg maar echt mijn ding’: deze titel van dit bekende boek is op Gerda van toepassing. Taal is de rode draad in haar werk. Gerda vindt het een uitdaging mensen aan de slag te laten gaan met taal. Niet als doel op zich, maar omdat ze het nodig hebben in hun werk, in hun (schriftelijke) communicatie. In haar workshop zal Gerda je spel(l)enderwijs opfrissen en andere valkuilen met je bespreken.

Margreet Ridder | oud- verpleegkundige, ervaringsdeskundige en trainer

Margreet helpt mensen die in de zorg werken om steviger in hun schoenen te staan, zodat ze ontspannen en met plezier hun werk kunnen doen. Dat doet zij met trainingen, teambuilding en theater.

Cisca Lunenborg van Melzen | medisch secretaresse, yoga- en mindfulness docent

Cisca is medisch secretaresse en werkzaam in Treant Zorggroep,locatie ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen op de afdeling oncologie, urologie, longgeneeskunde. Daarnaast is zij sportinstructrice in Bodysculpture, yogadocent en Mindfulness (kinder)trainer. Cisca: "Door de ervaringen in mijn eigen leven is het mooi om te zien dat ik mensen mag helpen in hun hectische bestaan de zo nodige ontspanning te creëren."

Bouke van Kleef | trainer AVK | Innovatie > Training > Advies

Door zijn jarenlange ervaring in het geven van Office trainingen is Bouke in staat om snel en efficiënt kennis over te dragen, waarbij vooral de alledaagse praktijk op de voorgrond staat.

Kristine Ates | trainer en coach KMK Trainingen

Kristine Ates is trainer en coach op het gebied van en communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling Zij begeleidt deelnemers op een manier waarbij openheid, veiligheid, humor, diepgang, confrontatie, kennis, nuchterheid en veel afwisseling centraal staan. Ze gelooft in mensen en teams en in hun mogelijkheden. Haar drive is om het beste in mensen en teams naar boven te halen en ze een stap verder te brengen. Ze heeft een didactische achtergrond. In haar trainingen maakt ze gebruik van verschillende methodieken: modellen vanuit de persoonlijke ontwikkelingspsychologie, Interculturele NLP, inzichten vanuit de intuïtieve ontwikkeling, systeemopstellingen, energetisch lichaamswerk. Ze heeft verschillende boeken geschreven voor managementondersteuners en begeleidt veel managementondersteuners bij hun persoonlijke ontwikkeling. .