SPREKERS

Anke van Luijt | trainer/consultant Onbewuste Beeldvorming bij Maniera

Sinds 1997 staat Anke menig CEO, politicus, royal, en medewerker bij in het verkrijgen van meer overtuigingskracht. Medewerkers uit een diversiteit aan branches maken dankbaar gebruik van haar expertise om de juiste ‘toon’ te vinden in hun personal performance. Anke is met regelmaat te zien bij Goedemorgen Nederland op NPO1 en werkte mee aan publicaties voor o.a. het AD, de Volkskrant en het blad MT (Management Team).
Als geen ander weet Anke onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners! Hoewel veel onderzoek verwerkt is om tot verantwoorde uitspraken te komen waarderen de deelnemers haar  persoonlijke, toegankelijke en vooral humorvolle stijl van trainen. 

Diederick Ensink | muzikant

Diederick Ensink (1986) is een getalenteerd multi-instrumentalist die al op jonge leeftijd een passie voor muziek ontwikkelt. Na het deelnemen aan een aantal talentenjachten is op dit moment het belangrijkste moment in zijn carrière aangebroken: hij staat solo in het theater met een multi-instrumentale one-man-show: Diederick’s Debuut.

Caroline Koetsenruijter | agressie- en conflictexpert, spreker, columnist, trainer en auteur

Als jij het niet snel fixt, ben jij nog niet jarig…
Ik wist niet dat ze hier zulke domme wijven lieten werken.
Jou pak ik terug en je zult janken van de pijn.

Caroline Koetsenruijter (1979) heeft als missie een veilige werkplek voor alle negen miljoen professionals in Nederland. Zij is onderzoeker, trainer en auteur op het gebied van agressiepreventie en -beheersing. Caroline vindt het belangrijk dat elke professional zijn/haar werk kan doen zonder last van agressie en intimidatie. Haar aanpak is doortastend en praktisch. Twee zaken staan voorop: we accepteren agressie nooit en we houden agressie nooit stil. De werkgever is aan zet om voor iedereen een veilige werkplek dichterbij te halen. Hoe? Daarover deelt Caroline de laatste wetenschappelijke en vooral praktische inzichten in haar lezingen. Caroline schreef de bestsellers ‘Jij moet je bek houden!’ (2020) en ‘Het Agressieparadijs’ (2021). Caroline maakt zich hard voor de bescherming van Veilige Publieke Taak functies zoals zorgprofessionals en ambtenaren.

Cisca Lunenborg van Melzen | voorheen medisch secretaresse, yoga- en mindfulness docent

Cisca heeft 25 jaar als medisch secretaresse gewerkt in de zorg en weet als geen ander hoe hectisch dit kan zijn.
Ze volgt haar passie, met les geven in Bodysculpture, ( kinder) Yoga- Mindfulness- en meditatie.
Cisca: "Door de ervaringen in mijn eigen leven is het mooi om te zien dat ik mensen mag helpen in hun hectische bestaan de zo nodige ontspanning te creëren." Zijn wie je bent, dat is geluk.