SPREKERS

Anke van Luijt | trainer/consultant Onbewuste Beeldvorming bij Maniera

Sinds 1997 staat Anke menig CEO, politicus, royal, en medewerker bij in het verkrijgen van meer overtuigingskracht. Medewerkers uit een diversiteit aan branches maken dankbaar gebruik van haar expertise om de juiste ‘toon’ te vinden in hun personal performance. Anke is met regelmaat te zien bij Goedemorgen Nederland op NPO1 en werkte mee aan publicaties voor o.a. het AD, de Volkskrant en het blad MT (Management Team).
Als geen ander weet Anke onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners! Hoewel veel onderzoek verwerkt is om tot verantwoorde uitspraken te komen waarderen de deelnemers haar  persoonlijke, toegankelijke en vooral humorvolle stijl van trainen. 

Judith Winterkamp | schrijftrainer en –coach

Als kind al was ik gefascineerd door boeken. Sneeuwwitje, Koning van Katoren en Ietjes hongerkuur: ik droomde weg in de wereld van het verhaal. Wat een kunst! Schrijven boeit me dan ook enorm. Na mijn studie Nederlands gaf ik les op een middelbare school. Leuk werk, maar pittig met kleine kinderen thuis. Ik stopte met lesgeven op school en startte mijn eigen taaladviesbureau. Nu train ik schrijvers in de profit- en non-profitsector in aantrekkelijke teksten schrijven. Teksten die verleiden, vasthouden en motiveren.

Ik geniet dagelijks van supergemotiveerde en enthousiaste deelnemers en heb geen seconde spijt van mijn besluit van 20 jaar geleden om als zzp’er taaltrainingen en -advies te geven.

Mijn naam is Judith Winterkamp en ik train, schrijf en coach.

Inge Verweij | trainer bij AVK

Inge is een bevlogen en enthousiaste trainer/coach en ze begeleidt zowel individuen als teams om slimmer en efficiënter te werken. Ze heeft veel ervaring en affiniteit met secretariaten en door haar kennis over de werkprocessen én haar expertise op het gebied van Outlook, Microsoft 365, Teams, Lean en Agile werken, kan ze mensen op een inspirerende wijze meenemen naar een praktisch en meteen toepasbaar resultaat. Voor nu én in de toekomst!

Cisca Lunenborg van Melzen | voorheen medisch secretaresse, yoga- en mindfulness docent

Cisca heeft 25 jaar als medisch secretaresse gewerkt in de zorg en weet als geen ander hoe hectisch dit kan zijn.
Ze volgt haar passie, met les geven in Bodysculpture, ( kinder) Yoga- Mindfulness- en meditatie.
Cisca: "Door de ervaringen in mijn eigen leven is het mooi om te zien dat ik mensen mag helpen in hun hectische bestaan de zo nodige ontspanning te creëren." Zijn wie je bent, dat is geluk.

Bertine Oudesluijs | Imagocoach

Bertine Oudesluijs is sinds 2006 werkzaam als imagocoach. Zij helpt ondernemende vrouwen hun imago te versterken en hun leiderschap meer zichtbaar te maken, zodat zij zich krachtig en vol zelfvertrouwen profileren. Daarnaast is zij al 11 jaar lang manager van Dress for Success, een professionele maatschappelijke organisatie die werkzoekende met presentatie advies en passende kleding op weg helpt naar werk. In de afgelopen jaren heeft zij veel workshops gegeven over het belang van een goede eerste indruk, over jezelf vol zelfvertrouwen zichtbaar maken en hoe kleding daarbij in te zetten is. Voor groepen gaat zij 'aan' en is zij op haar best. Workshops, professioneel in een veilige informele sfeer, met humor, deelnemers bewust makend van hun eigen uitstraling en de krachtige taal van kleding.

Aukje Nauta | spreker, schrijver en psycholoog

Aukje Nauta is spreker, schrijver en psycholoog. Haar jongste boek is Nooit meer doen alsof. Eerder schreef ze managementboeken als Tango op de werkvloer en Anders Werken. Ze is veelgevraagd expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie. Aan de Universiteit Leiden is ze hoogleraar ‘Enhancing individuals in a dynamic work context’, een bijzondere leerstoel mogelijk gemaakt door opleidingsinstituut Sioo. Ze is partner van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Werkte bij TNO en Randstad en was vier jaar lang kroonlid van de SER.