Secretaresses in de zorg

SPREKERS

Anke van Luijt | trainer/consultant Onbewuste Beeldvorming bij Maniera

Sinds 1997 staat Anke menig CEO, politicus, royal, en medewerker bij in het verkrijgen van meer overtuigingskracht. Medewerkers uit een diversiteit aan branches maken dankbaar gebruik van haar expertise om de juiste ‘toon’ te vinden in hun personal performance. Anke is met regelmaat te zien bij Goedemorgen Nederland op NPO1 en werkte mee aan publicaties voor o.a. het AD, de Volkskrant en het blad MT (Management Team).
Als geen ander weet Anke onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners! Hoewel veel onderzoek verwerkt is om tot verantwoorde uitspraken te komen waarderen de deelnemers haar  persoonlijke, toegankelijke en vooral humorvolle stijl van trainen. 

Elise Schaap | actrice en imitator

Elise Schaap is actrice en imitator en onder andere bekend van Het Klokhuis, Familie Kruys, De TV Kantine, Soof en de Netflix-serie Undercover. In 2019 en 2020 is zij uitgeroepen tot beste actrice van het jaar op het Gouden Televizier-Ring Gala. Tijdens Hét Secretaressecongres neemt ze jou mee in haar imitaties. Met interactieve oefeningen krijg je tips en techniek hoe je je lichaam en stem beter gebruikt voor een goede eerste indruk en effectievere communicatie.

Judith Winterkamp | schrijftrainer en –coach

Als kind al was ik gefascineerd door boeken. Sneeuwwitje, Koning van Katoren en Ietjes hongerkuur: ik droomde weg in de wereld van het verhaal. Wat een kunst! Schrijven boeit me dan ook enorm. Na mijn studie Nederlands gaf ik les op een middelbare school. Leuk werk, maar pittig met kleine kinderen thuis. Ik stopte met lesgeven op school en startte mijn eigen taaladviesbureau. Nu train ik schrijvers in de profit- en non-profitsector in aantrekkelijke teksten schrijven. Teksten die verleiden, vasthouden en motiveren.

Ik geniet dagelijks van supergemotiveerde en enthousiaste deelnemers en heb geen seconde spijt van mijn besluit van 20 jaar geleden om als zzp’er taaltrainingen en -advies te geven.

Mijn naam is Judith Winterkamp en ik train, schrijf en coach.

Inge Verweij | trainer bij AVK

Inge is een bevlogen en enthousiaste trainer/coach en ze begeleidt zowel individuen als teams om slimmer en efficiënter te werken. Ze heeft veel ervaring en affiniteit met secretariaten en door haar kennis over de werkprocessen én haar expertise op het gebied van Outlook, Microsoft 365, Teams, Lean en Agile werken, kan ze mensen op een inspirerende wijze meenemen naar een praktisch en meteen toepasbaar resultaat. Voor nu én in de toekomst!

Cor van Drieberge | De Boksende Coach

Cor van Drieberge is een geboren en getogen in Rotterdam. Tijdens zijn jeugd is hij – naast zijn studies International Business Administration – in posities gezet om mensen te begeleiden in fitness. Daarin werd hij geconfronteerd met emoties die ontstonden tijdens de trainingen. Hierdoor raakte hij bekend met persoonlijke ontwikkeling. Zo nieuwsgierig als hij is, heeft hij zich afgelopen jaren zo ver verdiept, dat de bijnaam Cor the Coach is ontstaan. Na het ontstaan van deze bijnaam is Cor extra opleidingen gaan volgen in coaching en heeft hij tientallen trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door zijn passie voor de vechtsport heeft hij deze verschillende elementen samengebracht tot zijn passie; De Boksende Coaching Methode.

Gerben Bergsma | trainer Bergsma Training, Advies en Innovatie

Gerben Bergsma is trainer bij Bergsma Training, Advies en Innovatie en richt zich op het verbeteren van het welbevinden van cliënten en het optimaliseren van het functioneren van medewerkers in uiteenlopende zorgsettingen. Door middel van teambegeleidingen, publicaties, lezingen, gecertificeerde trainingen en consultaties, wordt er met medewerkers, cliënten en andere betrokkenen, gewerkt aan het tot stand brengen van oplossingen op ieders maat.

Bouke van Kleef | trainer AVK | Innovatie > Training > Advies

Door zijn jarenlange ervaring in het geven van Office trainingen is Bouke in staat om snel en efficiënt kennis over te dragen, waarbij vooral de alledaagse praktijk op de voorgrond staat.

Cisca Lunenborg van Melzen | voorheen medisch secretaresse, yoga- en mindfulness docent

Cisca heeft 25 jaar als medisch secretaresse gewerkt in de zorg en weet als geen ander hoe hectisch dit kan zijn.
Ze volgt haar passie, met les geven in Bodysculpture, ( kinder) Yoga- Mindfulness- en meditatie.
Cisca: "Door de ervaringen in mijn eigen leven is het mooi om te zien dat ik mensen mag helpen in hun hectische bestaan de zo nodige ontspanning te creëren." Zijn wie je bent, dat is geluk.

Anja van 't Klooster | Coordinator Bedrijfs Opvang Team/SEH verpleegkundige, St. Jansdal Ziekenhuis

Anja van’t Klooster is ruim 20 jaar zorgprofessional op de SEH, zelfstandig trainer, psychodynamisch therapeut en coach. Sinds 2003 coördinator van het Centrale Bedrijf Opvang Team binnen het St Jansdal ziekenhuis.

In haar werk als coach/ therapeut heeft zij onder andere te maken met hulpvragen van clienten op het gebied van ingrijpende en of schokkende ervaringen, stress en burn-out klachten en verlieservaringen. Als zelfstandig trainer geeft zij training en nascholing aan multidisciplinaire zorgprofessionals, veteranen en dienstslachtoffers, brandweer/ politie en gemeentelijke instellingen mbt ingrijpende en of schokkende gebeurtenissen tijdens het werk.

Jeanne Bakker | bestseller auteur

Jeanne Bakker (1972) analyseert en ontwerpt trainings- en opleidingsprogramma’s zoals haar verschijning is: robuust en scherp. Soms moet je heilig huisjes omver trappen, om beter te worden. Jeanne is niet je typische saaie drs. Ten eerste is ze een geboren Amsterdamse en dus een fanatieke Ajaxied én bezit ze de heerlijke Amsterdamse humor. Ten tweede bestudeerde zij verschillende disciplines waaronder Psychologie en Opleidingskunde. Inmiddels heeft ze meerdere boeken uitgebracht waaronder de bestseller ‘Omgaan met Draken’. Op haar 24e gaf zij al internationaal trainingen en workshops over Persoonlijk Leiderschap aan grote groepen. Daarbij is ze een energieke trainer van zeldzaam niveau die over de hele wereld impactvolle programma’s ontwerpt en trainers of deelnemers traint in het Nederlands, Engels en Frans. Eenmaal verbonden met een organisatie, is zij bloedfanatiek om hen te steunen hun gewenste resultaat te behalen.

Kevin Weijers | Chief Exploration Officer

Kevin Weijers was ooit ambtenaar, tot hij stopte met email, en hij 50 presentaties in 15 weken gaf. Nu is hij Chief Exploration Officer (CEO) van het zelfverzonnen De Wereld Rond in 80 Experimenten. Ook deelt hij zijn ontdekkingen en verhalen via zijn blog en lezingen, met als doel je op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te laten kijken. Complexe dingen simpel te maken. Met humor te schudden aan gedrag, houding en cultuur. En je vanuit nieuwsgierigheid te laten experimenteren met de mensen en de wereld om je heen.

Yolanda van Dongen | eigenaar en senior executive coach bij Van Dongen & Co

Yolanda van Dongen is geboren in West-Afrika en groeide op in verschillende landen op verschillende continenten. De rode draad in het leven en werk van Yolanda zijn mensen. Wat beweegt mensen om te doen en ook te laten? Wanneer excelleren mensen en doen ze waar ze goed in zijn en gelukkig van worden? Waar pakken ze de regie over hun eigen leven?

Vanuit haar praktijk begeleid Yolanda individuele mensen en teams om het beste uit zichzelf te halen. Haar uitgangspunt is altijd: wat is er wel, wat gaat goed om daarna de slag te maken naar; wat kan er verbeterd worden en eventueel nog meer?
Yolanda is auteur van het werkboek: ‘Mijn persoonlijk leiderschap - GROEI|SNOEI|BLOEI©’

Bertine Oudesluijs | Imagocoach

Bertine Oudesluijs is sinds 2006 werkzaam als imagocoach. Zij helpt ondernemende vrouwen hun imago te versterken en hun leiderschap meer zichtbaar te maken, zodat zij zich krachtig en vol zelfvertrouwen profileren. Daarnaast is zij al 11 jaar lang manager van Dress for Success, een professionele maatschappelijke organisatie die werkzoekende met presentatie advies en passende kleding op weg helpt naar werk. In de afgelopen jaren heeft zij veel workshops gegeven over het belang van een goede eerste indruk, over jezelf vol zelfvertrouwen zichtbaar maken en hoe kleding daarbij in te zetten is. Voor groepen gaat zij 'aan' en is zij op haar best. Workshops, professioneel in een veilige informele sfeer, met humor, deelnemers bewust makend van hun eigen uitstraling en de krachtige taal van kleding.