SPREKERS

Anke van Luijt | trainer/consultant Onbewuste Beeldvorming bij Maniera

Sinds 1997 staat Anke menig CEO, politicus, royal, en medewerker bij in het verkrijgen van meer overtuigingskracht. Medewerkers uit een diversiteit aan branches maken dankbaar gebruik van haar expertise om de juiste ‘toon’ te vinden in hun personal performance. Anke is met regelmaat te zien bij Goedemorgen Nederland op NPO1 en werkte mee aan publicaties voor o.a. het AD, de Volkskrant en het blad MT (Management Team).
Als geen ander weet Anke onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners! Hoewel veel onderzoek verwerkt is om tot verantwoorde uitspraken te komen waarderen de deelnemers haar  persoonlijke, toegankelijke en vooral humorvolle stijl van trainen. 

Diederick Ensink | muzikant

Diederick Ensink (1986) is een getalenteerd multi-instrumentalist die al op jonge leeftijd een passie voor muziek ontwikkelt. Na het deelnemen aan een aantal talentenjachten is op dit moment het belangrijkste moment in zijn carrière aangebroken: hij staat solo in het theater met een multi-instrumentale one-man-show: Diederick’s Debuut.

Cisca Lunenborg van Melzen | yoga- en mindfulness docent (voorheen medisch secretaresse)

Cisca heeft 25 jaar als medisch secretaresse gewerkt in de zorg en weet als geen ander hoe hectisch dit kan zijn.
Ze volgt haar passie, met les geven in Bodysculpture, ( kinder) Yoga- Mindfulness- en meditatie.
Cisca: "Door de ervaringen in mijn eigen leven is het mooi om te zien dat ik mensen mag helpen in hun hectische bestaan de zo nodige ontspanning te creëren." Zijn wie je bent, dat is geluk.

Inge Verweij | trainer bij AVK Training & Coaching

Inge Verweij is een bevlogen en enthousiaste trainer/coach. Ze heeft veel affiniteit met secretariaten en alle daaraan verbonden processen. Ze is gespecialiseerd in Agile, Scrum, Kanban en Lean voor managementondersteuners en kan deze moderne methodieken perfect combineren met de praktijk. Tevens is ze expert in (samenwerking met) Outlook, MS Teams, OneNote en digitaal archiveren, Microsoft 365 en adviseert ze teams om toekomstgericht te kunnen blijven werken.

Judith Winterkamp | schrijftrainer en coach

Judith Winterkamp is trainer en coach in zakelijke communicatie (schriftelijk en mondeling). Al meer dan twintig jaar geeft zij trainingen in zakelijke teksten schrijven. Haar workshops en trainingen zijn leuk, leerzaam en altijd interactief. Je kunt ervan op aan dat je met veel nieuwe kennis en boordevol praktische tips naar huis gaat.

Kristine Ates | trainer en eigenaar KMK Trainingen

Kristine Ates helpt managementondersteuners in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze hun functie vol passie en overtuiging uit kunnen voeren. Ze geeft met veel plezier trainingen en coaching op het gebied van communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Op een betrokken manier geeft ze tips en tools om meer invloed te krijgen op dagelijkse praktijksituaties. Kristine is Master in NLP en docent biologie en Nederlands.

Sam Kuppens | trainer in leervragen binnen organisaties

Als dochter van twee trainers kon de appel niet ver van de boom vallen voor Sam Kuppens. Het is blijkbaar een ‘genen’ dingetje dat ook zij, na wat omzwervingen, in het trainersvak terecht is gekomen.
Gedurende 4 jaar heeft zij zich op de HAN in Nijmegen (Learning & Development) o.a. bekwaamd in het achterhalen van leervragen binnen organisaties, daar een passende (blended learning) training op te schrijven en deze ook te geven. Gedurende haar studietijd is de interesse ontstaan in de generatieverschillen op de werkvloer; ‘Hoe kan het zijn dat mensen hun kinderen heel vrij opvoeden en overal inspraak in geven en ze vervolgens op de werkvloer terug proberen te duwen in een oud managementsysteem van ‘volgen’ en ‘je mond houden’?’ Dat vroeg om een gedegen onderzoek!
Als moeder (dagvoorzitter Anke van Luijt) en dochter hebben we onze krachten gebundeld om deze vooroordelen voorgoed uit de wereld te helpen.

Marianne Smits | innovatiecoach en trainer, AVK Training & Coaching

Marianne is een empathische trainer met de kwaliteit om anderen te inspireren en motiveren om het allerbeste uit henzelf te halen. Zij weet de juiste interventies te doen om teams en individuen te stimuleren voorbij de status quo te kijken en zelf na te denken over eigen ontwikkeling. Zij kan hierbij concrete handvatten aanrijken en een spiegel bieden die helpen om zowel te oefenen met als te reflecteren op ander gedrag. Met een jarenlange ervaring als trainer beschikt zij over een ruimte toolkit aan technieken en vaardigheden en creëert in no time vertrouwen en rust bij deelnemers. Op ontspannen wijze kan zij alle niveau’s aansluiten en verbinding maken.
Marianne is expert op het gebied van future proof managementondersteuning. Zij adviseert, coacht en begeleidt organisaties en haar managementondersteuners naar een toekomstgerichte impactvolle manier van werken.

Patric van Hees | de geluksprofessor’

In zijn lezingen, workshops en masterclasses vertaalt geluksprofessor Patrick van Hees wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.

Margôt van Brakel | expert in de menskant van AI

Margôt van Brakel is een expert in de mens-kant van AI – als adviseur, spreker en auteur. Al meer dan 20 jaar begeleidt ze organisaties in verandering. Meer en meer gaat verandering over de impact van technologie. Sinds 2018 houdt ze zich daarom vooral bezig met de impact van AI op het leven en werk. In 2019 verscheen haar boek De mens van morgen.

Lisette Chorus | trainer LuisterWinst, logopedist, stemcoach en stottertherapeut

Lisette heeft sinds 2000 een praktijk voor logopedie en is stem- en stottertherapeut. Luisteren is een soort tweede natuur geworden. Daarnaast heeft zij ervaring in het trainen van zangkoren, toneelgroepen en andere groepen zoals een musical vereniging.
Sinds 2023 geeft ze samen met Odette Koppers trainingen en workshops voor LuisterWinst. LuisterWinst is opgericht vanuit de drijfveer om in de huidige zendcultuur (ik) vooral ook bewustzijn te creëren voor ontvangen (jij) en verbinden (wij).

Odette Koppers | trainer LuisterWinst, coach, apotheker, MAPSTell guide

Odette heeft ruim 20 jaar ervaring in de farmaceutische sector, zowel inhoudelijk als in de zakelijke dienstverlening. Vanaf 2021 heeft ze vanuit haar passie voor groei en ontwikkeling van individu & organisatie DetCo opgericht. Vanuit DetCo werkt ze als coach, teamcoach en trainer.
Sinds 2023 geeft ze samen met Lisette Chorus trainingen en workshops voor LuisterWinst. LuisterWinst is opgericht vanuit de drijfveer om in de huidige zendcultuur (ik) vooral ook bewustzijn te creëren voor ontvangen (jij) en verbinden (wij).

Corrie & Madeleine Broks | acteer en Trainingsbureau Corrie Broks en co

Corrie Broks (links) is samen met haar dochter Madeleine Broks eigenaar van Acteer- en Trainingsbureau Corrie Broks en Co. Beiden hebben een loopbaan gehad in de gezondheidszorg en zetten hun ervaringen om in lezingen in theatervorm, waarbij herkenbare situaties de revue passeren.