Image

PROGRAMMA 21 NOVEMBER 2019

days
3
6
hours
1
5
minutes
4
3
seconds
5
8

Als secretaresse heb je continu te maken met verschillende mensen. Het inzetten van communicatieve vaardigheden is daarbij van cruciaal belang, net als je taalkennis en secretariële vaardigheden. Het secretaressecongres frist jouw unieke vaardigheden op en verrast je met nieuwe kennis rondom actuele onderwerpen en tools. Op deze unieke dag zetten wij jou als secretaresse in het zonnetje. Stel zelf jouw programma samen en kies uit inspirerende workshops, inhoudelijke trainingen en volg de unieke fashionles van Fred van Leer!

De leukste en meest leerzame dag voor secretaresses in de zorg!

PROGRAMMA 21 NOVEMBER 2019

09.00 uur
Ontvangst met koffie en thee
09.30 uur
Opening

dagvoorzitter Anke van Luyt, trainer/consultant Onbewuste Beeldvorming

09.40 uur
Hoe ga je om met verandering?

Verandering is iets dat hoort bij ons leven en werken. Maar hoe ga je daarmee om? Hoe vind je licht in het donker? Hoe zorgen lef, humor, acceptatie en zelfvertrouwen dat obstakels eigenlijk veel kleiner zijn dan ze lijken? De visie van deze spreker is een eye-opener, laat je verrassen en inspireren en mis dit optreden zeker niet!

Mystery guest

10.30 uur
Koffie- en theepauze
12.00 uur
Lunch
14.00 uur
Wisseling workshops
15.05 uur
Koffie- en theepauze
15.30 uur
Fashionles van Fred van Leer!

Als je een lezing van Fred bij woont dan leer je wat je als vrouw in de kast moet hebben. Met deze basis kom je altijd goed voor de dag en heb je geen stress meer in de ochtend. Fred vertelt dit op zijn eigen, vaak humoristische wijze, aan de hand van leuke anekdotes. Ook kun je hem de vraag stellen die je altijd al wilde stellen. Kortom LEER van FRED.
Fred van Leer, stylist en presentator

16.30 uur
Afsluiting en borrel

Aansluitende borrel 

*Programma onder voorbehoud